Brezplačna poštnina nad 35 eur

Košarica
€0,00

Knjige v Azijski papirnici

V Azijski papirnici so za enkrat na voljo tri knjige, ki so povezane z Azijo; Oddaljena bližina, ki sem jo napisala sama, je kratka proza, za katero sem dobila vir navdiha med svojim potovanjem po Nepalu.

Druga, Oglaševalni plakati na Kitajskem v 21.stoletju je magistrsko delo kolegice sinologinje, Sanele Kšela, ki se mi je leta 2020 pridružila na mojih kitajskih čajankah. Njeno delo je izvrstno strokovno delo, pri katerem lahko dobijo dober vpogled v to, kako izgleda zaključno delo na oddelku za Azijske študije tudi vsi tisti študentje, ki jih taka naloga še čaka. Poleg tega pa je delo zanimivo tudi za širšo strokovno javnost, predvsem za take, ki se ukvarjajo z oglaševanjem in bi radi dobili košček vpogleda v to, kako kitajska vlada deluje s svojimi propagandnimi sporočili.

Tretja knjiga, Leto podgane, je delo mojega prijatelja Petra Zupanca, ki sem ga najprej virtualno, potem pa še osebno spoznala na Kitajskem. Tam živi že 10 let. Leto podgane je njegova tretja avtorska knjiga na temo Kitajske. V njej primerja različne svetovne sisteme pri reakcijah in spopadanju s svetovno pandemijo, hkrati pa podaja svoj osebni uvid in predstavi vsakdan na Kitajskem v času trajanja epidemije.

 

Vabljeni k branju!

V mesecu maju je knjiga Oglaševalni plakati na Kitajskem znižana za 10%.

Uncategorized

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj
Poletni kratki in dolgi tečaji kitajskega jezika
Naprej
Otvoritev Azijske papirnice