Brezplačna poštnina nad 35 eur

Košarica
€0,00
Če je izdelek na zalogi, boste ob normalnih pogojih delovanja dostavnih služb (Pošta Slovenije) na izdelek čakali od 3-7 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na voljo, ga lahko naročimo, vendar bo v tem primeru dostava do vašega naslova trajala dlje, v povprečju lahko tudi od 30- 70 delovnih dni.
Trudimo se, da bodo v najkrajšem možnem času na voljo tudi boni za nakup v Azijski papirnici.
Kontaktirajte nas po emailu ali preko družbenih omrežjih in sporočite nam svoje želje.
Pošiljanje stane v skladu s cenikom Pošte Slovenija, od 1,20 eur naprej, odvisno od teže in velikosti izdelka. Večina naših izdelkov je majhnih in lahkih, z izjemo knjig. Za te so stroški pošiljanja od 3,5 eur naprej.
Naročilo lahko zaenkrat opravite preko bančnega nakazila na bančni račun podjetja Katarina Birtič, Po tujem potujem s.p. Podatke in navodila za plačilo dobite ob povratnem emailu ob opravljenem nakupu. Trudimo se, da bodo kmalu na voljo tudi druge možnosti za plačila.
Zaenkrat še ne, a če je to za vas ovira, mi javite na email in potrudila se bom, da najdem ugodno rešitev. Lahko se dogovorimo za prevzem v določenem kraju.
Zaenkrat še ne morete plačati izdelkov z gotovino. Naročilo lahko plačate le preko bančnega nakazila na račun podjetja Katarina Birtič, Po tujem potujem s.p.